Uddannelsens opbygning

MA-URI uddannelsen er opbygget af 3 moduler:

Modul 1 består af 4 uge-kurser (6 fulde dage). Her lærer du alle grundelementer i MA-URI kropsterapi og de specielle danse, som er basis for selve kropsterapien. Din krop og din fysiske verden er i centrum.
 
Efter tilfredsstillende gennemførelse venter E-2 træningen (E-2 signalerer at kurserne nu foregår i Europa, mod tidligere på New Zealand), som består af 2 14-dages kurser. Det foregår pt i Polen eller i Litauen. Din følelsesmæssige verden er i centrum og du præsenteres for værdifulde værktøjer til at arbejde dig fri af evt. uønskede mønstre.
 
Endelig vil Modul 3, som består af et månedskursus på New Zealand, give dig mulighed for at komme helt tæt på den kultur, som MA-URI er udsprunget af. I en maori marae (fælleshus) sættes fokus på din spirituelle virkelighed. Dette modul fuldender din uddannelse som MA-URI behandler.
 
Du vil nu have redskaber til at navigere i din fysiske, din emotionelle, din mentale og din spirituelle verden. MA-URI handler om at navigere i livet med respekt for Moder Jord, som nærer og understøtter al
liv, og med forståelse for altings forbundethed. 
 
Start din MA-URI uddannelse på Djursland ved Helle Hestbjerg. Læs mere her
 
Undervisning i E-2 og Modul 3 varetages af MA-URI Instituttet ved Katja og Hemi Fox samt Instituttets tutorer. Disse moduler udbydes efter behov i New Zealand og - som noget nyt - også i Europa. Bemærk at der på Modul 2 og 3 undervises på engelsk.
 
Læs mere om MA-URI uddannelsen på Instituttets hjemmeside.
MA-URI Friland | Friland 22 C, 8410 Rønde  | Tlf.: 41 57 62 25 | helle@ma-uri-friland.dk