MA-URI session

MA-URI er kropsterapi. Kroppen smøres ind i behagelig varm olie, og rytmiske strøg med varierende tryk og tempo skaber rammen for dyb afslapning. Kombineret med musik og måske nogle få guidende ord, hjælpes du til at navigere ind i en tilstand, hvor du kan få kontakt til dit inderste selv. Det kan åbne for healing og for indsigt. Her kan du mærke, at dine sande svar aldrig fås ved at spørge andre. Du gennem dem indeni! Men ofte har vi alt for travlt til rigtigt at lytte til os selv.
 
Selv om de fleste af os er mest til stede i vores hoved, står kroppen for en rigtig stor del af vores hukommelse. Kroppen reagerer på alt, hvad der sker os i livet – og gemmer på alt det, vi ikke lige har tid til at få forholdt os til og bearbejdet.
 
MA-URI sætter rammerne for, at du kan komme i kontakt med dit indre selv, åbne for din egen helbredende kraft og få indsigt og klarhed.


Mange benytter MA-URI, når livet gør ondt - i krop, sind eller sjæl.

En MA-URI session varer 100 minutter. ’Masser af tid’ er et tiltrængt slogan i en stresset verden.

Vi starter med en kort snak, hvor temaet for sessionen aftales. Og efter selve behandlingen er der tid til at ’sunde sig lidt’ og atter blive klar til verden udenfor.
 
 
MA-URI er et moderne spirituelt healings-og empowermentsystem udviklet af maori Hemi Fox og danske Katja Fox på baggrund af urgamle polynesiske traditioner. Selve teknikkerne bygger på gamle hawaianske massagemetoder, mens livsfilosofien, MA-URI Huna, primært har rødder i maoriernes kultur på Aotearoa-New Zealand. 
 
MA-URI Friland | Friland 22 C, 8410 Rønde  | Tlf.: 41 57 62 25 | helle@ma-uri-friland.dk