Uddannelse i MA-URI, Grundmodulet

Med MA-URI vil du blive indviet i en livskunst med dybe rødder i urgamle polynesiske traditioner.

MA-URI kan give dig redskaber til at finde din kraft, takle livets udfordringer og navigere på din livssti. Du vil se dig selv i et nyt lys og arbejde med at finde modet til at udleve dine drømme.

Med MA-URI uddannelsen får du redskaber til at hjælpe andre. MA-URI kropsterapi er en unik helkropsbehandling med et fantastisk flow, der kan nå meget dybt fysisk såvel som sjæleligt. MA-URI dans er fundamentet for energiflowet i MA-URI behandling. Det er også et selvstændigt redskab til at bearbejde tanke- og følelsesmønstre og finde kraften i dig selv.

Start din MA-URI uddannelse på Djursland

MA-URI uddannelsens første modul foregår på Djursland. I den bæredygtig landsby Friland for foden af Mols Bjerge, er Helle Hestbjerg klar til at tage dig med på rejse! Hun vil skabe en tryg ramme, hvor du bliver udfordret, har mulighed for at folde dig ud og udforske dit potentiale.
 
Modul 1 udbydes som 4 kurser af 6 dage. På kurserne er der undervisningssessioner formiddag, eftermiddag og aften, hvor vi beskæftiger os med forskellige aspekter af MA-URI. Vi vil være fysisk aktive i dans og lære teknikkerne i MA-URI kropsterapi. Vi vil stifte bekendskab med principperne i MA-URI Huna og tage på åndelig rejse til Polynesien, hvor MA-URI har sine rødder. Og meget mere......
 
Kurserne er internatkurser og afholdes i Frilands fælleshus, Ravnen. På skift vil du og de andre kursister stå for madlavning og rengøring. Der vil være pauser i undervisningen til fordybelse i dine egne processer.
 
Dette grundmodul gennemføres med små hold på 6-10 deltagere. 
Pris pr. 6-dags kursus: 6000 kr. Pisen dækker undervisning og logi. 
 
De fire 6-dages kurser på Modul 1 vil normalt gennemføres indenfor et år. 
Læs om MA-URI uddannelsens 3 Moduler her.
 
 

Mere info

Der er mulighed for at møde Helle Hestbjerg og få en introduktion til MA-URI på et Introduktionskursus, ligesom det er muligt at prøve en MA-URI behandling.
 
 
MA-URI Friland | Friland 22 C, 8410 Rønde  | Tlf.: 41 57 62 25 | helle@ma-uri-friland.dk