Mama MA-URI

Helle har været primus motor i udviklingen af en særlig gren af MA-URI: Mama MA-URI.
Mama MA-URI har fokus på kvindekraft, graviditet, fødsel og barsel.
 
Helle er mor til tre børn. Under graviditet, fødsel og barsel med det tredje barn blev også Mama MA-URI født. Konceptet rummer
MA-URI Gravidbehandling
MA-URI fødselsdans og fødselsforberedelse
MA-URI efterfødsel med MA-URI Baby Touch - en blid baby massage, der skaber stærke bånd mellem mor og barn.
 

Gravidbehandling

MA-URI Gravidbahandling er lange blide strøg, der som bølger skyller hen over din krop. Du opnår dyb afslapning og lethed i kroppen. Der skabes et rum, hvor du får kontakt til dit indre selv og til dit barn. Du kan opbygge tryghed i din krop og det hormomsystem, som er så vigtig for fødsel og amning, bliver stimuleret på en blid måde.  
 
Oprindelige kulturer over hele verden har i årtusinder kendt til den gode effekt af gravidmasage. I MA-URI arbejder vi med traditioner og principper fra de polynesiske kulturer i Stillehavet.
 

Fødselsforberedelse

MA-URI Fødselsdans

En fødsel er en meget kropslig proces. MA-URI Fødseldans er bevægelse, der giver styrke og smidighed. Du får en god grounding i din krop og en tæt kontakt til barnet i maven og de forandringsprocesser der sker i dig. 

Hvordan, hvor og hvad koster det

Fødselsforberedelse for par

Med enkle, effektive redskaber kan far være aktiv under fødslen på en meningsfuld måde. Forberedelsen er noget I gør sammen. 

Hvordan, hvor og hvad koster det
 

Efterfødsel

En MA-URI efterfødselsbehandling er afspænding, velvære, lindring og heling. 
 

Samvær og Nærvær

Helle tilbyder efterfødselsforløb for mor-og-barn. Også for mødregrupper. Masser af inspiration til stimulerende leg og berøring. 
 

Det siger mødrene...

"Lændesmerterne forsvandt allerede ved den første MA-URI Gravidmassage, og det var en befrielse at slippe af med dem". Lone, 30 år. 
 
MA-URI Friland | Friland 22 C, 8410 Rønde  | Tlf.: 41 57 62 25 | helle@ma-uri-friland.dk