Eksamensangst

Et aktuelt tema er MA-URI behandling for eksamensangst.

Det kan være svært at holde nerverne i ro op til en afsluttende eksamen eller op til køreprøven. En MA-URI behandling kan give kontakt til den kerne indeni, som godt ved, at du kan. Du får et redskab til at hente din indre kraft og åbne dig for, at alt kan strømme igennem dig. Dvs. at du kan give slip på de negative kvælertag, der blokerer alt indeni og du kan komme i flow igen.

Det kan være godt givet ud dagen inden den store præstation.
 

Det siger klienterne...

"Grundet højt stressniveau opsøgte jeg Helle for at blive gjort eksamensklar. Under behandlingen lavede hun en slags guidet meditation, som hjalp mig til at hente styrke. Som et fysisk symbol fik jeg bagefter en muslingeskal. Den skulle jeg have med ind til eksamen. Da jeg tog den i hånden inden jeg gik ind, bredte der sig en ro i kroppen på mig. En tro på at jeg var i stand til at præstere det jeg skulle præstere. Det gav et solidt plantet fokus og nærvær til eksamen."
Tine, 23 år

"Dagene inden min køreprøve var jeg meget nervøs og selv min kørerlærer troede ikke jeg ville bestå. En MA-URI behandling hos Helle gav mig redskaber til at kontrollere nervøsiteten og jeg fandt en dyb indre ro. Jeg bestod køreprøven uden problemer!"
Anne Mette, 21 år
MA-URI Friland | Friland 22 C, 8410 Rønde  | Tlf.: 41 57 62 25 | helle@ma-uri-friland.dk