Det siger mødrene.....

"Lændesmerterne forsvandt allerede ved den første MA-URI Gravidmassage, og det var en befrielse at slippe af med dem"
Lone, 30 år. 
 
"Jeg har i begge mine graviditeter (senest maj 2014) fået Mama Ma-uri massage ved Helle Hestbjerg og det er uden sammenligning det bedste jeg har gjort for min krop og sind i mine graviditeter.
I min seneste graviditet, som var noget hård ved min krop og samtidig at skulle passe en 2 1/2 årig, gav det mig så meget velvære og energi. De ømme led og muskler i hele kroppen fik en healende omgang og det var ren afspænding og dyb afslapning.
Helle formåede, at give mig nogle vejrtrækningsøvelser, som jeg brugte under veerne hvilket gav mig styrker og en rigtig god fødselsoplevelse, idet jeg kunne koncentrere mig om det jeg skulle og mærke min krop arbejde.
Jeg kan på det varmeste anbefale Helle og alle gravide burde unde sig selv det. Det er en investering i en god graviditet samt fødsel. Man skal prøve det for, at kunne forstå det."
Anne Louise Krogh Jensen, 31 år og mor til to
 
Om efterfødselskursus:
"Det var rigtig godt fordi der var så meget jordforbindelse. Og Helle havde et fantastisk overskud til os alle sammen"
Heidi 28 år.
 
"Efterfødselskurset var en god kombination af gymnastik for os mødre og massage og aktiviter for de små. Der var mange aktiviteter, jeg kunne tage med hjem og bruge sammen med mit barn. Aktiviteter, der har skabt nærvær og "den første latter". Vi har efterfølgende lavet masser af babygymnastik på stuegulvet og brugt MA-URI Baby Touch som en hyggelig aftenaktivitet med stille musik. At min søn ydermere har set sin mor været aktiv lige fra starten, tror jeg også har været vigtigt."
Berit, 36 år.
MA-URI Friland | Friland 22 C, 8410 Rønde  | Tlf.: 41 57 62 25 | helle@ma-uri-friland.dk