Det siger klienterne...

"MA-URI bragte mig fra 'udenfor mig selv og udenfor livet' til 'ind i mig selv og ind i livet' - eller rettere ud i livet igen! En helhedsoplevelse for krop og sjæl, som beriger og udvikler, via Helles nærvær og ypperlige professionelle kompetance og tilstedeværelse. Kan varmt anbefales alle der ønsker mere glæde, lyst og personlig vækst i sit liv."
Isshina, 61 år
 
"Her har jeg fået åbnet op for helt nye sider og muligheder, som jeg ikke havde troet fandtes – og det har givet mig energi og en forståelse af, hvad det er, der er på spil. Og når kroppen kommer med, sker der virkelig noget – det forbliver ikke som tanker, men der bliver via kroppen sat konkret handling på det. Jeg kan anbefale MA-URI til alle, der arbejder med udvikling og ønsker at skabe positive forandringer i deres liv"
Marta, 45 år.

"MA-URI giver en følelse af tryghed - som om du var inde i en puppe. Du får næring og folder dig langsomt ud"
Nanny, 53 år.

"Min krop blev varm og afslappet og parat til at møde udfordringer og problemer med nye ressourcer"
Niels, 56 år.

"Min underbevidsthed 'serverede' nogle stærke mentale billeder for mig, som jeg har kunnet gøre brug af efterfølgende. En form for a-ha oplevelse, der føltes stærkere end de løsninger på min situation, som jeg tidligere rationelt har tænkt mig frem til"
Lene, 38 år.
MA-URI Friland | Friland 22 C, 8410 Rønde  | Tlf.: 41 57 62 25 | helle@ma-uri-friland.dk